Skip to main content
Nederland
40 uur per week

ZZP opdrachten elektrotechniek

Ben jij een ervaren Elektromonteur en op zoek naar spannende nieuwe opdrachten? Schrijf je dan vandaag nog in als ZZP’er op onze website! Wij bieden wekelijkse betaling, langdurige projecten en een kans om je CV te versterken.
Yes, ik wil deze zzp-opdrachtHeb je een vraag?

Jouw taken als Elektromonteur:

 • Installatie en onderhoud van elektrische systemen: Dit omvat het plaatsen, aansluiten en onderhouden van elektrische bedrading, schakelkasten, stopcontacten, verlichting en andere elektrische apparaten.
 • Diagnose en reparatie van storingen: Elektromonteurs zijn verantwoordelijk voor het opsporen van problemen in elektrische systemen en het uitvoeren van de nodige reparaties om ze te verhelpen.
 • Veiligheidsinspecties: Ze voeren regelmatig inspecties uit om ervoor te zorgen dat elektrische systemen voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en voorschriften, en om potentiële gevaren te identificeren en aan te pakken.
 • Samenwerken met andere vakmensen: Elektromonteurs werken vaak samen met andere bouwvakkers en professionals, zoals loodgieters en timmerlieden, om ervoor te zorgen dat elektrische systemen naadloos geïntegreerd zijn in bouwprojecten.

Klaar om het verschil te maken? Hier is wat je nodig hebt voor deze zzp-opdracht:

Als ervaren Elektromonteur krijg je de kans om elektrische systemen van A tot Z te installeren en te onderhouden, en zo bij te dragen aan de betrouwbaarheid en veiligheid van diverse projecten. Schrijf je vandaag nog in en word lid van ons team dat de elektrische toekomst vormgeeft! Ontdek snel of je aan onze vereisten voldoet.

 • Opleiding en ervaring: Een diploma Elektrotechniek of vergelijkbaar, en/of relevante werkervaring als elektromonteur.
 • Technische vaardigheden: Kennis van elektrische systemen, bedrading, schakelapparatuur en het vermogen om elektrische problemen op te sporen en op te lossen.
 • Veiligheidstraining: Kennis van veiligheidsvoorschriften en het vermogen om veilig te werken met elektrische systemen en gereedschappen.
 • Certificering: Mogelijk ben je verplicht specifieke certificeringen te hebben, zoals VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers), NEN 3140 (bedrijfsvoering van elektrische installaties) of NEN 1010 (veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties).

Wat we jou bieden

 • Mogelijkheid tot wekelijkse betaling: Wij begrijpen hoe belangrijk financiële zekerheid is. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid tot wekelijkse betaling, zodat jij je volledig kunt richten op het werk dat je graag doet.
 • Langdurig Project: Dit is geen tijdelijke klus, maar een solide en langlopend project waar je je vaardigheden optimaal kunt benutten en jezelf verder kunt ontwikkelen.
 • Aanvulling op jouw CV: Dit waardevolle project staat niet alleen garant voor uitdagend werk en kansen voor professionele groei, maar zal ook een indrukwekkende aanvulling zijn op jouw CV.

Yes, ik wil deze zzp-opdracht

Bij je inschrijving is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat alle benodigde zaken hieronder in orde zijn. Op deze manier kunnen we sneller voor je aan de slag.

 1. Ik heb een uittreksel van mijn KVK-inschrijving, niet ouder dan 3 maanden;
 2. Ik heb een geldig zakelijk bankrekeningnummer;
 3. Ik heb een geldige aansprakelijkheidsverzekering;
 4. Ik heb een geldige ID-kaart of paspoort;
 5. Ik heb een geldig VCA-certificaat;
 6. Ik heb eigen vervoer en gereedschap.
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 3.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • We sturen je een bevestiging per e-mail; Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je inschrijving.
  • We nemen contact met je; Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en je werkervaring bespreken.
  • Gefeliciteerd; Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever uit de Cobouw50.

  Ik help je graag

  Nick de Graaf, Teamlead Recruitment.

  Word ook Haldu ZZP'er

  Schrijf je nu in en dan zoeken onze recruiters een opdracht die bij je past. Wie weet begint jouw nieuwe avontuur morgen al!

  Schrijf je gratis in