Skip to main content
  • Filteren

    X Leeg filters
  • Functie

  • Plaats

Filtermenu

ZZP-opdrachten

33 zzp-opdrachten gevonden

ZZP Loodgieter Weert

Wij zoeken een ZZP Loodgieter in Weert met leidinggevende capaciteiten voor een team van 4-6 monteurs in een ziekenhuisverbouwing, met expertise in PVC, PE, en tyleen installaties. Schrijf je vandaag nog in als zzp’er!

ZZP Bandenmonteur Zaltbommel

ZZP Bandenmonteur gezocht in Zaltbommel! Startdatum: 4 maart tot 3 mei. Ervaring met Volvo bandenwissels? Mogelijkheid tot verlenging en verdere ontwikkeling bij ervaring in lichte serviceactiviteiten zoals olie verversen, filters vervangen en remblokken.

ZZP Bandenmonteur Oss

ZZP Bandenmonteur gezocht in Oss! Startdatum: 4 maart tot 3 mei. Ervaring met Volvo bandenwissels? Mogelijkheid tot verlenging en verdere ontwikkeling bij ervaring in lichte serviceactiviteiten zoals olie verversen, filters vervangen en remblokken.

ZZP Bandenmonteur Gorinchem

ZZP Bandenmonteur gezocht in Veghel! Startdatum: 4 maart tot 3 mei. Ervaring met Volvo bandenwissels? Mogelijkheid tot verlenging en verdere ontwikkeling bij ervaring in lichte serviceactiviteiten zoals olie verversen, filters vervangen en remblokken.

ZZP Bandenmonteur Veghel

ZZP Bandenmonteur gezocht in Veghel! Startdatum: 4 maart tot 3 mei. Ervaring met Volvo bandenwissels? Mogelijkheid tot verlenging en verdere ontwikkeling bij ervaring in lichte serviceactiviteiten zoals olie verversen, filters vervangen en remblokken.

ZZP Loodgieter Leeuwarden

Word jij onze ZZP-loodgieter in Leeuwarden? Renoveer sociale huurwoningen met passie: vervang leidingwerk, monteer toiletgroepen, en bereid keukenblokleidingwerk voor! Schrijf je vandaag nog in als zzp’er!

ZZP Elektromonteur Rotterdam

Ben jij een elektromonteur met een passie voor industrieel werk op locaties zoals Eemshaven en Friesland Campina? Als expert in besturingskasten, hoogspanningsbekabeling, verlichting, kabelgoten en besturingssystemen in Groningen, is veiligheid jouw prioriteit. Heb jij kennis van veilig werken in industriële omgevingen? Is dit jouw nieuwe project? Schrijf je dan vandaag nog in!

ZZP Treinwasser Leeuwarden

Wij zoeken een ZZP Treinwasser! Zorg voor een sprankelende uitstraling op het spoor met deze flexibele rol van 15 uur per week. Schrijf je vandaag nog in als zzp’er.

ZZP Uitvoerder Elektrotechniek Amsterdam

Wij zoeken een ZZP Uitvoerder Elektrotechniek in Amsterdam! Leid samen met de bouwkundig uitvoerder grote projecten, stuur een team van 1 tot 50 monteurs aan en waarborg de kwaliteit en kwantiteit op de bouwplaats.

ZZP Werkplaatsmedewerker Zaltbommel

Word jij onze gedreven ZZP werkplaatsmedewerker? Ga aan de slag met diverse magazijnwerkzaamheden, zaagklussen en machinebediening, en breng jouw expertise in lassen en zaagmachines tot leven in een georganiseerde en opgeruimde werkomgeving. Schrijf je vandaag nog in als zzp’er!

ZZP Timmerman Assen

Ben jij een vakkundige ZZP-timmerman in Assen met oog voor detail? Kom bij ons team en laat je skills schitteren in het vakmanschap van woningafwerking. Schrijf je vandaag nog in als ZZP’er en maak deel uit van ons groeiende team!

ZZP Timmerman Enschede

Start jouw avontuur als ZZP timmerman in Enschede: leg breedplaatvloeren en creëer meesterwerken in de betoverende woonwijk. Bouw houten schuren, tuinonderdelen en geef woningen een luxueuze touch met diverse hoogwaardige materialen. Jouw vakmanschap maakt dit project onvergetelijk! Schrijf je vandaag nog in als ZZP’er en maak deel uit van dit opwindende project!

ZZP Timmerman Utrecht

Ontdek jouw unieke kans als ervaren timmerman voor overheidspanden in het historische hart van Utrecht en de betoverende omgeving van Den Haag! Laat je vakmanschap stralen in het transformeren van deze monumentale gebouwen en werk samen met een toegewijd team. Schrijf je vandaag in en maak deze restauratieprojecten van jou!

ZZP Metal Stud Monteur Groningen

Heb je uitgebreide ervaring als zelfstandig metal stud monteur en ben je op zoek naar een boeiende en uitdagende kans? Dit is het perfecte moment om je vakbekwaamheid te tonen in een opwindend project in het levendige Groningen! Word lid van ons team, laat een blijvende indruk achter in de wereld van metalen constructies en grijp nu deze unieke mogelijkheid aan!

ZZP Metal Stud Monteur ‘s-Hertogenbosch

Heb jij ruime ervaring als zelfstandig metal stud monteur en zoek je naar een frisse en uitdagende mogelijkheid? Dit is hét moment om je vakkennis te laten schitteren in een spannend project in het betoverende ‘s-Hertogenbosch! Sluit je aan bij ons team, maak een onuitwisbare indruk in de wereld van metalen constructies en pak vandaag nog deze bijzondere kans!

ZZP Metal Stud Monteur Middelburg

Heb je uitgebreide ervaring als zelfstandig metal stud monteur en ben je op zoek naar een nieuwe en boeiende uitdaging? Dit is het perfecte moment om je vakmanschap te laten stralen in een opwindend project in het prachtige Middelburg! Word lid van ons team, laat een blijvende indruk achter in de wereld van metalen constructies, en grijp vandaag nog deze unieke kans!

ZZP Metal Stud Monteur Goes

Heb jij ruime ervaring als ZZP metal stud monteur en ben je toe aan een frisse uitdaging? Nu is het moment om je vakmanschap te laten schitteren in een opwindend project in het levendige Goes! Sluit je aan bij ons team, maak een blijvende indruk in de wereld van metalen constructies en meld je vandaag nog aan voor deze unieke kans!

ZZP Metal Stud Monteur Utrecht

Ben jij een ervaren ZZP metal stud monteur die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Grijp nu de kans om jouw vakmanschap te laten stralen in een boeiend project in het bruisende Utrecht! Word lid van ons team, laat je stempel achter in de wereld van metalen constructies en meld je vandaag nog aan voor dit unieke project!

ZZP Metal Stud Monteur Amsterdam

Ben jij een ervaren ZZP metal stud monteur? Pak nu de kans om je vaardigheden te laten schitteren in een uitdagend project in het levendige Amsterdam. Werk met ons samen, draag bij aan de wereld van metalen constructies en meld je vandaag nog aan voor dit project!

ZZP Metal Stud Monteur Rotterdam

Ben jij een ervaren ZZP metal stud monteur? Grijp nu de kans om je expertise te laten schitteren in een uitdagend project in de bruisende regio Rotterdam. Werk met ons samen, maak het verschil in de wereld van metalen constructies, en schrijf je vandaag nog in voor dit project!

ZZP Dakdekker Utrecht

Verken jouw uitzonderlijke vaardigheden als ervaren zinkwerker in het levendige Utrecht! Laat je vakmanschap zien in diverse hoogwaardige projecten en werk samen met een enthousiast team aan duurzame, waterdichte oplossingen. Schrijfje vandaag nog in en maak dit project jouw eigen!

ZZP Dakdekker Rotterdam

Verken jouw uitzonderlijke mogelijkheid als ervaren zinkwerker in het bruisende Rotterdam! Toon je vakmanschap in diverse hoogwaardige projecten en werk samen met een gepassioneerd team aan duurzame, waterdichte oplossingen. Schrijf je vandaag in en maak dit project van jou!

ZZP Dakdekker Sliedrecht

Ontdek jouw unieke kans als ervaren zinkwerker in het levendige Sliedrecht! Toon je vakmanschap in diverse hoogwaardige projecten en werk samen met een gepassioneerd team voor duurzame, waterdichte oplossingen. Schrijf je vandaag in en maak dit project van jou!

ZZP Dakdekker Amsterdam

Ontdek de unieke kans om als ervaren zinkwerker in het bruisende Amsterdam te schitteren! Bij ons krijg je de mogelijkheid je vakmanschap te tonen in diverse projecten, van renovaties tot reparaties, met een specifieke focus op hoogwaardig lood- en zinkwerk. Werk samen met een gepassioneerd team van professionals en zorg voor duurzame, waterdichte oplossingen op daken en gevels. Is dit een project voor jou? Schrijf je dan vandaag nog in!

ZZP Dakdekker ‘s-Graveland

Ontdek de ultieme vrijheid als ZZP dakdekker in ‘s-Graveland! Bij deze dynamische opdrachtgever rijd je dagelijks vanuit het hart van ‘s-Graveland naar verschillende uitdagende projecten. Met jouw expertise in nieuwbouw, renovatie en restauratie ben jij dé professional die van A tot Z garant staat voor kwalitatieve daken, of het nu pannen of leien zijn. Join ons team en breng jouw dakdekkersvaardigheden naar nieuwe hoogten! Schrijf je vandaag nog in voor dit project!

ZZP Elektromonteur Groningen

Ben jij een elektromonteur met een passie voor industrieel werk op locaties zoals Eemshaven en Friesland Campina? Als expert in besturingskasten, hoogspanningsbekabeling, verlichting, kabelgoten en besturingssystemen in Groningen, is veiligheid jouw prioriteit. Heb jij kennis van veilig werken in industriële omgevingen? Is dit jouw nieuwe project? Schrijf je dan vandaag nog in!

ZZP Automonteur Utrecht

Word jij onze nieuwe automeester? Breng jouw passie voor auto’s tot leven als ZZP automonteur bij onze opdrachtgever! Gespecialiseerd in Toyota- en Kia-onderhoud, bieden wij een dynamische en vriendelijke werkplek waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Samen streven we naar topkwaliteit en ultieme service. Is dit een project voor jou? Schrijf je vandaag nog in!

ZZP Automonteur ‘s-Hertogenbosch

Ben jij een ervaren ZZP automonteur gespecialiseerd in Audi, BMW, Porsche, Volkswagen. Deskundig in onderhoud, reparaties, diagnoses en storingen. Klinkt dit als jouw project? Schrijf je vandaag nog in!

ZZP Loodgieter Steenwijk

Wij zoeken een ZZP loodgieter voor een dynamisch project in Steenwijk! Van installatietechniek in zowel nieuwbouw als renovatie tot het leggen van leidingen en het installeren van CV-systemen: elke dag zal jou als onafhankelijke professional nieuwe uitdagingen bieden. Klinkt dit als het soort project waar jij naar op zoek bent? Schrijf je dan vandaag nog in!

ZZP Dakdekker Hilversum

Breng jouw passie voor perfectie naar nieuwe hoogten als zelfstandig dakdekker. Van adembenemende zonsopkomsten tot perfect aangeklede daken – jouw expertise maakt het verschil! Lijkt dit project jou iets? Schrijf je dan direct in en laat jouw vakmanschap stralen!

ZZP Loodgieter Almere

Ben jij een bevlogen ZZP-loodgieter met een passie voor jouw vak? Een dynamisch woningbouwproject in Almere wacht op een professional zoals jij! Sluit je aan bij ons team dat uitblinkt in sanitair, keuken- en badkamerinstallaties en CV-keteltechniek. Klaar voor een opwindend project? Meld je vandaag nog aan en maak deel uit van deze geweldige uitdaging!

ZZP Timmerman Eindhoven

Breng je vakmanschap tot nieuwe hoogten! Word lid van ons team als ZZP timmerman en deel je passie voor hoogwaardige nieuwbouwprojecten terwijl je fungeert als mentor voor mede-timmerlieden. Klaar voor deze opdracht? Schrijf je nu in!

ZZP Betontimmerman Den Helder

Ben jij een ervaren betontimmerman die graag uitdagingen aangaat? We zijn op zoek naar jou voor een boeiend renovatieproject in Den Helder! We bieden de unieke kans om betrokken te zijn bij de transformatie van een betonbrug door binnen twee weken een nieuwe schampkant te realiseren. Is dit project als betontimmerman iets voor jou? Schrijf je dan nu in.

Word ook Haldu ZZP'er

Schrijf je nu in en dan zoeken onze recruiters een opdracht die bij je past. Wie weet begint jouw nieuwe avontuur morgen al!

Schrijf je gratis in