Skip to main content
Nederland
40 uur per week

ZZP opdrachten autotechniek

Ben jij een ervaren automonteur met een passie voor autotechniek? Schrijf je dan vandaag nog in als ZZP’er op onze website! Wij bieden wekelijkse betaling, langdurige projecten en een kans om je CV te versterken.
Yes, ik wil deze zzp-opdrachtHeb je een vraag?

Jouw taken als Automonteur / Autotechnicus

 • Diagnose stellen: Een autotechnicus voert tests en inspecties uit om problemen met voertuigen te identificeren. Dit kan het gebruik van diagnostische apparatuur en handgereedschap omvatten om mechanische, elektrische of elektronische problemen op te sporen.
 • Onderhoud uitvoeren: Autotechnici voeren regelmatig onderhoud uit aan voertuigen, zoals olie verversen, filters vervangen, banden controleren en afstellen, remmen inspecteren en vloeistoffen bijvullen. Dit helpt om de prestaties en betrouwbaarheid van voertuigen te behouden.
 • Reparaties uitvoeren: Wanneer voertuigen defecten vertonen, is het de taak van de autotechnicus om reparaties uit te voeren. Dit kan variëren van kleine reparaties, zoals het vervangen van een lampje of een riem, tot grotere reparaties, zoals het vervangen van een motoronderdeel of een transmissierevisie.
 • Klanten adviseren: Autotechnici communiceren vaak met klanten over de staat van hun voertuigen en adviseren over aanbevolen reparaties of onderhoudswerkzaamheden. Ze leggen technische problemen uit in begrijpelijke taal en bieden opties aan om problemen op te lossen, rekening houdend met de veiligheid en het budget van de klant.

Klaar om het verschil te maken? Hier is wat je nodig hebt voor deze zzp-opdracht:

Als ervaren automonteur/autotechnicus krijg je de kans om alle aspecten van voertuigen te onderhouden en te repareren, waardoor je bijdraagt aan de betrouwbaarheid en veiligheid van diverse auto’s. Sluit je vandaag nog aan bij ons team dat de toekomst van autotechniek vormgeeft! Ontdek snel of je aan onze vereisten voldoet en schrijf je in als zzp’er.

 • Technische kennis en vaardigheden: Een diepgaande kennis van autotechniek en ervaring met het onderhouden en repareren van voertuigen is essentieel.
 • Diagnostische vaardigheden: Het vermogen om problemen nauwkeurig te diagnosticeren en effectieve oplossingen te vinden is cruciaal voor het succesvol uitvoeren van reparaties.
 • Gereedschappen en apparatuur: Toegang tot en bekendheid met een breed scala aan gereedschappen en diagnostische apparatuur die worden gebruikt in autoreparaties is noodzakelijk.
 • Teamspeler en communicatieve vaardigheden: Het vermogen om effectief samen te werken met collega’s en klanten, evenals goede communicatieve vaardigheden om technische informatie duidelijk over te brengen, zijn belangrijk voor het succes in deze rol.

Wat we jou bieden

 • Mogelijkheid tot wekelijkse betaling: Wij begrijpen hoe belangrijk financiële zekerheid is. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid tot wekelijkse betaling, zodat jij je volledig kunt richten op het werk dat je graag doet.
 • Langdurig Project: Dit is geen tijdelijke klus, maar een solide en langlopend project waar je je vaardigheden optimaal kunt benutten en jezelf verder kunt ontwikkelen.
 • Aanvulling op jouw CV: Dit waardevolle project staat niet alleen garant voor uitdagend werk en kansen voor professionele groei, maar zal ook een indrukwekkende aanvulling zijn op jouw CV.

Yes, ik wil deze zzp-opdracht

Bij je inschrijving is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat alle benodigde zaken hieronder in orde zijn. Op deze manier kunnen we sneller voor je aan de slag.

 1. Ik heb een uittreksel van mijn KVK-inschrijving, niet ouder dan 3 maanden;
 2. Ik heb een geldig zakelijk bankrekeningnummer;
 3. Ik heb een geldige aansprakelijkheidsverzekering;
 4. Ik heb een geldige ID-kaart of paspoort;
 5. Ik heb een geldig VCA-certificaat;
 6. Ik heb eigen vervoer en gereedschap.
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 3.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • We sturen je een bevestiging per e-mail; Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je inschrijving.
  • We nemen contact met je; Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en je werkervaring bespreken.
  • Gefeliciteerd; Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever uit de Cobouw50.

  Ik help je graag

  Nick de Graaf, Teamlead Recruitment.

  Word ook Haldu ZZP'er

  Schrijf je nu in en dan zoeken onze recruiters een opdracht die bij je past. Wie weet begint jouw nieuwe avontuur morgen al!

  Schrijf je gratis in