Skip to main content
Nederland
40 uur per week

ZZP opdrachten Apk-keuringen

Ben je een ervaren APK-keurmeester en op zoek naar nieuwe, uitdagende opdrachten? Schrijf je dan vandaag nog in als ZZP’er op onze website! Wij bieden wekelijkse betaling, langdurige projecten en een kans om je CV te versterken.
Yes, ik wil deze zzp-opdrachtHeb je een vraag?

Jouw taken als APK-keurmeester:

 • Nauwkeurige inspectie: De APK-meester voert een grondige inspectie van het voertuig uit, waarbij alle punten die in de APK-regeling staan nauwkeurig worden gecontroleerd. Dit om te garanderen dat het voertuig veilig de weg op kan.
 • Juiste registratie: De resultaten van de keuring worden nauwkeurig geregistreerd in het keuringsrapport. Dit rapport is belangrijk voor de klant, de RDW en de garage waar het voertuig eventueel wordt gerepareerd.
 • Duidelijke communicatie: De APK-meester communiceert de resultaten van de keuring duidelijk aan de klant. Hij legt uit wat er goed is en wat er eventueel gerepareerd moet worden. Ook geeft hij advies over hoe de klant het voertuig in goede staat kan houden.
 • Blijven leren: De APK-regelgeving verandert voortdurend. De APK-meester moet daarom op de hoogte blijven van de laatste wijzigingen en regelmatig cursussen en trainingen volgen om zijn vakkennis op peil te houden.

Klaar om het verschil te maken? Hier is wat je nodig hebt voor deze zzp-opdracht:

Als ervaren APK keurmeester krijg je de kans om voertuigen van A tot Z te keuren en zo bij te dragen aan de veiligheid en betrouwbaarheid van deze iconische voertuigen. Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van ons team dat de toekomst van de verkeersveiligheid vormgeeft! Ontdek snel of je aan de vereisten voldoet.

 • Technische expertise: De keurmeester moet uitgebreide kennis hebben van voertuigtechniek en in staat zijn om de veiligheid en emissiecontrole van voertuigen te beoordelen.
 • Certificering: Een keurmeester moet gecertificeerd zijn door een erkende autoriteit, zoals het RDW in Nederland, om APK-keuringen uit te voeren. Dit certificaat bevestigt hun bevoegdheid en bekwaamheid om keuringen uit te voeren.
 • Naleving van regelgeving: De keurmeester moet op de hoogte zijn van alle relevante wet- en regelgeving met betrekking tot voertuigveiligheid en emissiecontrole, en ervoor zorgen dat elk gekeurd voertuig aan deze vereisten voldoet.
 • Objectiviteit en integriteit: Het is essentieel dat de keurmeester objectief en integer is bij het uitvoeren van de keuringen. Ze moeten elke auto op dezelfde standaard beoordelen, ongeacht persoonlijke voorkeuren of andere factoren.

Wat we jou bieden

 • Mogelijkheid tot wekelijkse betaling: Wij begrijpen hoe belangrijk financiële zekerheid is. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid tot wekelijkse betaling, zodat jij je volledig kunt richten op het werk dat je graag doet.
 • Langdurig Project: Dit is geen tijdelijke klus, maar een solide en langlopend project waar je je vaardigheden optimaal kunt benutten en jezelf verder kunt ontwikkelen.
 • Aanvulling op jouw CV: Dit waardevolle project staat niet alleen garant voor uitdagend werk en kansen voor professionele groei, maar zal ook een indrukwekkende aanvulling zijn op jouw CV.

Yes, ik wil deze zzp-opdracht

Bij je inschrijving is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat alle benodigde zaken hieronder in orde zijn. Op deze manier kunnen we sneller voor je aan de slag.

 1. Ik heb een uittreksel van mijn KVK-inschrijving, niet ouder dan 3 maanden;
 2. Ik heb een geldig zakelijk bankrekeningnummer;
 3. Ik heb een geldige aansprakelijkheidsverzekering;
 4. Ik heb een geldige ID-kaart of paspoort;
 5. Ik heb een geldig VCA-certificaat;
 6. Ik heb eigen vervoer en gereedschap.
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 3.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • We sturen je een bevestiging per e-mail; Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je inschrijving.
  • We nemen contact met je; Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en je werkervaring bespreken.
  • Gefeliciteerd; Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever uit de Cobouw50.

  Ik help je graag

  Nick de Graaf, Teamlead Recruitment.

  Word ook Haldu ZZP'er

  Schrijf je nu in en dan zoeken onze recruiters een opdracht die bij je past. Wie weet begint jouw nieuwe avontuur morgen al!

  Schrijf je gratis in