Skip to main content

ZZP Metal Stud Monteur Rotterdam

Reageer binnen 6 dagen❗️
Rotterdam
40 uur per week
Sluitingsdatum: 30-06-2024

ZZP Metal Stud Monteur Rotterdam

Ben jij een ervaren ZZP metal stud monteur? Grijp nu de kans om je expertise te laten schitteren in een uitdagend project in de bruisende regio Rotterdam. Werk met ons samen, maak het verschil in de wereld van metalen constructies, en schrijf je vandaag nog in voor dit project!

Als Metal Stud Monteur houd jij je bezig met:

 • Metalen Studs Installeren: Monteren en installeren van metalen studs als frame voor wanden, plafonds en andere constructies;
 • Plaatsen van Gipsplaten: Bevestigen van gipsplaten op de metalen studs om stevige wanden en plafonds te creëren;
 • Isolatiemateriaal Aanbrengen: Toepassen van isolatiemateriaal tussen de metalen studs om thermische en geluidsisolatie te verbeteren;
 • Afwerking en Afwerkmateriaal Toepassen: Voltooien van de constructie door het aanbrengen van afwerkingsmaterialen zoals plamuur en tape om een gladde en afgewerkte oppervlakte te verkrijgen.

Klaar om het verschil te maken? Hier is wat je nodig hebt voor deze zzp-opdracht:

Ben jij een bedreven Metal Stud Monteur met passie voor precisie? Grijp nu de kans om je expertise te laten schitteren in de regio Rotterdam. Werk samen met ons gedreven team en ontdek vandaag nog of jij voldoet aan de eisen voor deze unieke mogelijkheid om uit te blinken in de wereld van metalen constructies!

 • Ervaring en Expertise: Aantoonbare ervaring als Metal Stud Monteur met een goed begrip van metalen constructies en installatietechnieken;
 • Zelfstandigheid: Het vermogen om zelfstandig te werken als zelfstandige professional, van het lezen van bouwtekeningen tot het uitvoeren van de daadwerkelijke montage van metalen studs;
 • Eigen Gereedschap en Uitrusting: Beschikking over eigen gereedschap en uitrusting die nodig zijn voor metal stud montage, zoals boormachines, schroevendraaiers, en ander relevant gereedschap;
 • Kennis van Veiligheidsvoorschriften: Bewustzijn van en naleving van de geldende veiligheidsvoorschriften en -normen tijdens de montage van metalen constructies.

Wat we jou bieden

 • Mogelijkheid tot wekelijkse betaling: Wij begrijpen hoe belangrijk financiële zekerheid is. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid tot wekelijkse betaling, zodat jij je volledig kunt richten op het werk dat je graag doet.
 • Langdurig Project: Stralend langdurig project voor ZZP Metal Stud Monteurs in de regio Rotterdam – zet je vaardigheden in voor duurzaam succes.
 • Aanvulling op jouw CV: Dit waardevolle project staat niet alleen garant voor uitdagend werk en kansen voor professionele groei, maar zal ook een indrukwekkende aanvulling zijn op jouw CV.

Yes, ik wil deze zzp-opdracht

Bij je inschrijving is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat alle benodigde zaken hieronder in orde zijn. Op deze manier kunnen we sneller voor je aan de slag.

 1. Ik heb een uittreksel van mijn KVK-inschrijving, niet ouder dan 3 maanden;
 2. Ik heb een geldig zakelijk bankrekeningnummer;
 3. Ik heb een geldige aansprakelijkheidsverzekering;
 4. Ik heb een geldige ID-kaart of paspoort;
 5. Ik heb een geldig VCA-certificaat;
 6. Ik heb eigen vervoer en gereedschap.
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 3.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • We sturen je een bevestiging per e-mail; Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je inschrijving.
  • We nemen contact met je; Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en je werkervaring bespreken.
  • Gefeliciteerd; Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever uit de Cobouw50.

  Ik help je graag

  Nick de Graaf, Teamlead Recruitment.

  To apply for this job email your details to opdrachten@halduzzp.nl

  Word ook Haldu ZZP'er

  Schrijf je nu in en dan zoeken onze recruiters een opdracht die bij je past. Wie weet begint jouw nieuwe avontuur morgen al!

  Schrijf je gratis in