Skip to main content

ZZP Loodgieter Steenwijk

Steenwijk
40 uur per week

ZZP Loodgieter Steenwijk

Wij zoeken een ZZP loodgieter voor een dynamisch project in Steenwijk! Van installatietechniek in zowel nieuwbouw als renovatie tot het leggen van leidingen en het installeren van CV-systemen: elke dag zal jou als onafhankelijke professional nieuwe uitdagingen bieden. Klinkt dit als het soort project waar jij naar op zoek bent? Schrijf je dan vandaag nog in!
Yes, ik wil deze zzp-opdrachtHeb je een vraag?

Als Loodgieter houd jij je bezig met:

 • Installatie van leidingwerk: Aanleggen en installeren van diverse leidingen
 • Onderhoud en installatie van afvoersystemen: Verantwoordelijk voor het onderhouden en plaatsen van afvoersystemen, waaronder het inspecteren, reinigen en repareren van bestaande systemen, evenals het plaatsen van nieuwe systemen volgens de specifieke behoeften van projecten.
 • Cv-installaties: Betrokken bij installatie, onderhoud en reparatie van Cv-systemen. Dit omvat het plaatsen van radiatoren, ketels en het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan bestaande installaties.
 • Diverse installatietechnische taken: Het uitvoeren van een breed scala aan installatiewerkzaamheden, waaronder het controleren, testen en afstellen van systemen, het opsporen en verhelpen van storingen, en het waarborgen van de algehele veiligheid en efficiëntie van de installaties.

Klaar om het verschil te maken? Hier is wat je nodig hebt voor deze zzp-opdracht:

Heb jij de gedrevenheid en vastberadenheid om een verschil te maken in deze boeiende opdracht? Aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in. Wij kijken uit naar enthousiaste zelfstandige professionals die onze passie voor vakmanschap delen. Echter, voordat je je inschrijft, zorg ervoor dat je voldoet aan de volgende vereisten.

 • Je hebt aantoonbare ervaring als Loodgieter;
 • Je hebt een geldig VCA-certificaat;
 • Je hebt eigen vervoer en gereedschap.

Wat we jou bieden

 • Mogelijkheid tot wekelijkse betaling: Wij begrijpen hoe belangrijk financiële zekerheid is. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid tot wekelijkse betaling, zodat jij je volledig kunt richten op het werk dat je graag doet.
 • Langdurig Project: Dit is geen tijdelijke klus, maar een solide en langlopend project waar je je vaardigheden optimaal kunt benutten en jezelf verder kunt ontwikkelen.
 • Aanvulling op jouw CV: Dit waardevolle project staat niet alleen garant voor uitdagend werk en kansen voor professionele groei, maar zal ook een indrukwekkende aanvulling zijn op jouw CV.

Yes, ik wil deze zzp-opdracht

Bij je inschrijving is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat alle benodigde zaken hieronder in orde zijn. Op deze manier kunnen we sneller voor je aan de slag.

 1. Ik heb een uittreksel van mijn KVK-inschrijving, niet ouder dan 3 maanden;
 2. Ik heb een geldig zakelijk bankrekeningnummer;
 3. Ik heb een geldige aansprakelijkheidsverzekering;
 4. Ik heb een geldige ID-kaart of paspoort;
 5. Ik heb een geldig VCA-certificaat;
 6. Ik heb eigen vervoer en gereedschap.
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 3.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • We sturen je een bevestiging per e-mail; Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je inschrijving.
  • We nemen contact met je; Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en je werkervaring bespreken.
  • Gefeliciteerd; Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever uit de Cobouw50.

  Ik help je graag

  Nick de Graaf, Teamlead Recruitment.

  To apply for this job email your details to opdrachten@halduzzp.nl

  Word ook Haldu ZZP'er

  Schrijf je nu in en dan zoeken onze recruiters een opdracht die bij je past. Wie weet begint jouw nieuwe avontuur morgen al!

  Schrijf je gratis in