Skip to main content

ZZP Dakdekker ‘s-Graveland

‘s-Graveland
40 uur per week

ZZP Dakdekker ‘s-Graveland

Ontdek de ultieme vrijheid als ZZP dakdekker in ‘s-Graveland! Bij deze dynamische opdrachtgever rijd je dagelijks vanuit het hart van ‘s-Graveland naar verschillende uitdagende projecten. Met jouw expertise in nieuwbouw, renovatie en restauratie ben jij dé professional die van A tot Z garant staat voor kwalitatieve daken, of het nu pannen of leien zijn. Join ons team en breng jouw dakdekkersvaardigheden naar nieuwe hoogten! Schrijf je vandaag nog in voor dit project!
Yes, ik wil deze zzp-opdrachtHeb je een vraag?

Als Dakdekker houd jij je bezig met:

 • Meester in uiteenlopende dakrenovaties, van pannendaken tot leien, om de levensduur en functionaliteit te optimaliseren;
 • Vertrouwd met diverse hand-en-spandiensten, waarmee je een essentiële rol speelt in het vlotte verloop van elk project;
 • Gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige dakoplossingen, waarbij jouw vakmanschap zorgt voor duurzame resultaten op elk werkterrein;
 • Behendig in het coördineren van alle aspecten van dakdekkerswerk, van planning tot uitvoering, voor een naadloze en efficiënte dienstverlening.

Klaar om het verschil te maken? Hier is wat je nodig hebt voor deze zzp-opdracht:

Ben je een gedreven en toegewijde professional, klaar om meetbaar impact te creëren als zelfstandige dakdekker? Aarzel niet langer en sluit je vandaag nog aan bij ons team. We verwelkomen zelfstandige dakdekkers met open armen die onze passie voor vakmanschap delen. Controleer snel of je voldoet aan onderstaande vereisten voordat je de sprong waagt.

 • Gedrevenheid en Toewijding: We zoeken een zelfstandige dakdekker die gedreven is en toegewijd aan het leveren van hoogwaardig vakmanschap.
 • Meetbare Impact: In staat om een tastbaar verschil te maken, waarbij kwaliteit en resultaten voorop staan.
 • Passie voor Vakmanschap: Wij verwelkomen dakdekkers die dezelfde passie delen voor het vakmanschap, met oog voor detail en streven naar uitmuntendheid in elk project.

Wat we jou bieden

 • Mogelijkheid tot wekelijkse betaling: Wij begrijpen hoe belangrijk financiële zekerheid is. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid tot wekelijkse betaling, zodat jij je volledig kunt richten op het werk dat je graag doet.
 • Langdurig Project: Dit is geen tijdelijke klus, maar een solide en langlopend project waar je je vaardigheden optimaal kunt benutten en jezelf verder kunt ontwikkelen.
 • Aanvulling op jouw CV: Dit waardevolle project staat niet alleen garant voor uitdagend werk en kansen voor professionele groei, maar zal ook een indrukwekkende aanvulling zijn op jouw CV.

Yes, ik wil deze zzp-opdracht

Bij je inschrijving is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat alle benodigde zaken hieronder in orde zijn. Op deze manier kunnen we sneller voor je aan de slag.

 1. Ik heb een uittreksel van mijn KVK-inschrijving, niet ouder dan 3 maanden;
 2. Ik heb een geldig zakelijk bankrekeningnummer;
 3. Ik heb een geldige aansprakelijkheidsverzekering;
 4. Ik heb een geldige ID-kaart of paspoort;
 5. Ik heb een geldig VCA-certificaat;
 6. Ik heb eigen vervoer en gereedschap.
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 3.
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • We sturen je een bevestiging per e-mail; Na inschrijving ontvang je per e-mail een bevestiging van je inschrijving.
  • We nemen contact met je; Zo kunnen we elkaar beter leren kennen en je werkervaring bespreken.
  • Gefeliciteerd; Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgever uit de Cobouw50.

  Ik help je graag

  Nick de Graaf, Teamlead Recruitment.

  To apply for this job email your details to opdrachten@halduzzp.nl

  Word ook Haldu ZZP'er

  Schrijf je nu in en dan zoeken onze recruiters een opdracht die bij je past. Wie weet begint jouw nieuwe avontuur morgen al!

  Schrijf je gratis in